Entertainment

Willow Smith scheert hoofd kaal tijdens optreden

19 juli 2021 19:09 Aangepast: 19 juli 2021 19:49
Beeld © ANP

Willow Smith (20) heeft een onlineconcert op een bijzondere manier afgesloten. Tijdens haar Facebook Live-concert werd het hoofd van de 20-jarige zangeres kaal geschoren.

"Ik scheer altijd mijn hoofd kaal tijdens belangrijke momenten in mijn leven"

Tegen het eind van het concert werd de tondeuse erbij gepakt op het podium. Voordat de dochter van Will en Jada Pinkett Smith haar laatste nummer Whip My Hair kon inzetten, kondigde ze aan wat ze van plan was. "Ik scheer altijd mijn hoofd kaal tijdens belangrijke momenten in mijn leven", vertelde Willow.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Willow Smith vroeger gepest vanwege muziekvoorkeur

Na het concert vertelde de zangeres in de talkshow Red Table Talk dat het afscheren van haar haar gaat om emoties loslaten. "Ik had het idee dat ik heel veel emotionele bagage van me afschudde. Zes of zeven jaar aan emotie, ik liet het tijdens het scheren van mijn haar allemaal los."

Eerder dit jaar schoor Willow haar haar ook al af op een bijzonder plek. Dat gebeurde in het Museum of Contemporary Art in Los Angeles tijdens een tentoonstelling. Daar bracht de zangeres 24 uur door in een glazen kamer als onderdeel van een kunstinstallatie.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Willow Smith is polyamoreus: 'Maar niet meer dan twee partners'

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore