Ga naar de inhoud
Entertainment

Sanne Hans wil niet per se kinderen: 'Ik ben een hele leuke tante'

Beeld © ANP

Miss Montreal (36) zet haar carrière binnen nu en een paar jaar vermoedelijk een tijdje op een laag pitje. De zangeres wil met haar vriend grotendeels op een boot gaan wonen en een wereldreis maken. Kinderen zijn wat de zangeres betreft geen must.

"Ik heb geen rammelende eierstokken"

"Mijn stiefvader overleed twee jaar geleden, hij was nog geen zestig. Daardoor besefte ik nogmaals dat ik niet pas wil genieten van mijn vrije tijd als ik al rugpijn heb en last van m’n knieën", zegt Miss Montreal in het augustusnummer van LINDA. "We gaan het eerst misschien een jaartje proberen: varen, ergens op locatie voor een habbekrats spelen, kiteles geven. Als het bevalt, gaan we langer door."

Stef
lees ook:
Stef Bos zingt Door De Wind nooit meer: 'Wil Sanne Hans niet nadoen'

De 36-jarige Miss Montreal proefde al een beetje van dat leven tijdens een langere periode op Bonaire, waar ze ook haar vriend leerde kennen. "En sindsdien kan ik aan bijna niks anders meer denken."

Kinderen komen er waarschijnlijk niet, denkt de zangeres. "Ik heb geen rammelende eierstokken en ik denk ook niet dat dat nog komt. Ik ben een heel leuke tante, dat is ook veel waard."

Meedoen
lees ook:
Meedoen aan Lingo is de grote wens van Sanne Hans