Ga naar de inhoud
Entertainment

Richard Groenendijk viert huwelijksdag: 'Een mooie dag was dat!'

Richard Groenendijk en partner Marko Beeld © ANP

Het is maandag alweer twee jaar geleden dat Richard Groenendijk (48) 'ja ik wil' verkondigde tegenover zijn vrienden en familie. Nog altijd is hij even gek op zijn man, dat laat de cabaretier weten bij een liefdevolle post op Instagram van de bijzondere dag.

"Wat een mooie dag was dat!"

'Vandaag alweer twee jaar getrouwd met Marko', schrijft de grappenmaker voor de verandering eens serieus bij een foto strak in het pak. 'Wat een mooie dag was dat!'

Richard liet destijds na het huwelijk aan RTL Boulevard weten dat het 'erg bijzonder' was. "Het was een hele mooie dag, met een kleine groep vrienden en familie (...) We zijn sowieso trots dat we mogen trouwen in Nederland. Ik ben hartstikke gelukkig, want ik ben met de leukste man ter wereld."

Richard
Lees ook:
Richard Groenendijk vertelt geëmotioneerd over steun van ouders

Richard vertelde onlangs in Rooijakkers over de Vloer openhartig over zijn relatie met Marko. Dat ze in 2019 hun liefde zouden bezegelen, dat had de komiek nooit verwacht. "Zoals ik in het begin van onze relatie was, ik was heel wispelturig... ik was bij mezelf weggelopen. Dat denk ik echt", aldus de komiek.

"Ik was ook iemand die zei: 'Je moet er toch niet aan denken dat je 's avonds thuiskomt van een voorstelling en er iemand op de bank zit waarmee je iets mee moet. Ik moet er niet aan denken, maar dat is niet zo. We zijn niet geboren om het leven alleen te doorstaan."

Richard Groenendijk over relatie: 'Ik was bij mezelf weggelopen'

00:30
Richard
Lees ook:
Richard Groenendijk verdedigt filmopnames op Bonaire