Ga naar de inhoud
Entertainment

Familie Somogyi in overlevingsstand door toestand baby Imre

Ferri en Noëlle Beeld © Instagram Ferri

Het zijn een paar intense en zware weken voor acteur Ferri Somogyi (48) en zijn vrouw Noëlle. Op Instagram laat de moeder van Imre en Lux weten dat de twee begin juli opnieuw in het ziekenhuis zijn opgenomen met het RS-virus. Daar bovenop kreeg Imre ook nog het rhinovirus te pakken.

"Het is ontzettend verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien"

Zo schrijft Noelle in een emotionele post het volgende: 'Op 6 juli zijn onze jongens opgenomen in het ziekenhuis met het RS-virus. Omdat ze prematuur geboren zijn en nog heel klein hebben ze meer risico om hiervan in de problemen te komen. Na een aantal dagen in het ziekenhuis bleek Lux stabiel en steeds minder te hoeven drinken via de sonde. Hij mocht dat weekend gelukkig weer naar huis om daar verder op te knappen.' 

Maar helaas ging het met Imre nog niet de goede kant op. Hij kreeg het rhinovirus en werd overgebracht naar de IC op het Wilhelmina Kinderziekenhuis: 'Tot gisteren werd hij beademd en sliep hij. Het is ontzettend verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien. Doordat hij veel vocht vasthield zag hij er ook niet echt uit als zichzelf, en ook de aanblik van de beademing, slangetjes en alle infuusjes zijn heftig om te zien.' 

Stichting
Lees ook:
Stichting Gouden Tip diep geschokt door overlijden Peter R.

Maar vandaag, op de dertigste verjaardag van Noëlle, gaat het gelukkig weer de goede kant op met Imre: 'Vandaag ben ik 30 geworden en mijn mooiste cadeau is dat Imre met stappen vooruit gaat en vandaag weer terug mag naar het ziekenhuis bij ons in de buurt. Hier gaat hij verder uitzieken, aansterken en weer uit de fles leren drinken. Ik ben zo trots op onze kleine vechters! Hopelijk is ook Imre snel weer bij ons thuis.' Het hele verhaal is in de post hierboven nog eens terug te lezen. 

Veel volgers wensen haar en Ferri sterkte toe: 'Oh wat heftig heel veel sterkte. En toch ook gefeliciteerd, 30 is ook bijzonder', 'Happy birthday! Heel veel sterkte! Sending a lot of love to all of you!' en 'Wat heftig allemaal. Dat er maar veel goed nieuws mag volgen', wordt er zoal gereageerd.

Op
Lees ook:
Op babybezoek bij Ferri en Noëlle Somogyi