Entertainment

Britt Dekker biedt hulp aan in Limburg voor dieren in nood

16 juli 2021 17:59 Aangepast: 16 juli 2021 18:46
Britt Dekker Beeld © ANP

Het is geen geheim dat presentatrice Britt Dekker (29) een echte dierenliefhebber is. Daarom biedt ze haar hulp aan voor Limburgers die getroffen zijn door de watersnoodramp en hun dieren willen helpen.

"Ik heb ook nog een aantal stallen ter beschikking"

Dat laat Britt op haar social media weten. Bij onderstaande post schrijft ze: 'Aangezien er ook heel veel dieren in nood zijn en ik heel veel paardenmensen als volgers heb, wil ik deze post graag gebruiken als grote verzamel-help plek zodat we elkaar kunnen helpen met stallen, opvang en alles wat daaromheen nodig is!' begint de paardrijdster haar bericht.

Vervolgens laat ze weten dat mensen via haar bericht contact met elkaar kunnen opnemen en biedt ze zelf ook hulp aan: 'Ik heb ook nog een aantal stallen ter beschikking en mijn vrachtwagen mag ook gebruikt worden, hier kunnen twee paarden in vervoerd worden', aldus Britt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker gaat met droompaard George naar NK dressuur

De actie van Britt lijkt een schot in de roos, want veel mensen bieden hun stal of weide ter beschikking, zo is in de reacties te lezen. 

De presentatrice zelf is de trotse eigenaar van droompaard George, met wie ze binnenkort naar het NK dressuur gaat. Begin juli werd Britt namelijk kampioen van de provincie Noord-Holland. 'Yes! George mijn droom, my champion', schreef Britt destijds jubelend op Instagram. 'Vandaag dressuur kampioen van Noord-Holland geworden!! Zo blij, we stonden in het tussenklassement al eerste maar dan moet je het nog wel volhouden met alle zenuwen en spanning. Gelukt!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker was anderhalf jaar 'panisch' na overlijden vader

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore