Entertainment

Boer zoekt Vrouw keert terug op 29 augustus

16 juli 2021 14:21
Beeld © ANP

Het duurt niet lang meer voordat de nieuwe kandidaten van 'Boer zoekt Vrouw' zich voorstellen aan Nederland. Yvon Jaspers (48) heeft samen met haar hond weer stad en boerenland afgereisd om alvast kennis te maken met de boer(inn)en. Die aflevering is binnenkort dan eindelijk op tv te zien.

KRO-NCRV maakt op Instagram bekend dat op 29 augustus het voorstellen van de vrijgezelle boeren gaat beginnen. Om 20.30 uur trapt Yvon met de speciale uitzending af, waarna vrouwen - en hopelijk ook mannen! - die nog op zoek zijn naar de ware Jacob(a) hun liefdesbrieven naar de boeren kunnen sturen.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Opnames nieuw seizoen Boer zoekt vrouw beginnen dit jaar nog

Tijdens de special over de Boer zoekt Vrouw-baby's in april heeft Yvon al bekendgemaakt dat de opnames van een nieuwe reeks dit jaar nog van start gaan. "Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer zoekt Vrouw voor echte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al", zo kondigde de presentatrice het nieuwe seizoen aan. Wanneer de twaalfde reeks op televisie wordt uitgezonden, is nog niet bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vruchtbaar programma: zoveel BZV-baby's zijn er al geboren

Opdat het nieuwe BzV-seizoen net zo vruchtbaar mag zijn als de voorgaande seizoenen. Zo denkt boerin Steffi na de geboorte van haar dochter al snel aan een tweede.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore