Ga naar de inhoud
Entertainment

Gekwetste Sylvie 'loog de media niet voor' over kinderwens

Beeld © Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis (43) reageert geschokt op het verhaal dat ze jarenlang de roddelbladen heeft voorgelogen over haar kinderwens. Op Instagram zet ze het recht en vertelt ze haar kant.

"Uiteraard heb ik lang de hoop gehouden op een tweede kind"

Na de ontboezeming in het Duitse Bunte, waarin Sylvie vertelt dat ze sinds haar 31ste in de overgang is, wordt ervan gesproken dat de ondernemer heeft gelogen over haar kinderwens. De overgang is begonnen door de medicatie die Sylvie slikt na de diagnose borstkanker, maar dat neemt volgens haar niet weg dat ze niet nog altijd een kindje wilde.

'Ik reageer eigenlijk nooit, maar jammer genoeg is het soms zo dat ik gedwongen word door personen die met zoveel domheid uitlatingen doen', schrijft ze op Instagram. 'JA, ik ben met 31 vervroegd in de overgang gekomen door chemo en tamoxifen (geneesmiddel, red.) maar UITERAARD heb ik lang de hoop gehouden op een tweede kind', reageert Sylvie verbolgen. 

Sylvie
Lees ook:
Sylvie Meis: 'Hartverscheurend om niet bij je kind te kunnen zijn'

De diva vertelt verder dat ze meerdere keren heeft overwogen om met haar medicatie te stoppen om haar wens in vervulling te laten gaan. Uiteindelijk heeft ze dit niet gedaan. Eén van de belangrijkste redenen? De angst om weer ziek te worden. 'Dus NEE, ik heb niet gelogen', concludeert ze. 

Sylvie vindt dat degene die beweert dat ze hierover liegt zich diep moet schamen. 'Niet alleen heb je mij ontzettend gekwetst, maar met mij vele vrouwen die door omstandigheden vervroegd in de overgang zijn gekomen.' 

Voormalig
Lees ook:
Voormalig voetbalvrouw Sylvie Meis spuugt op UEFA: 'Helemaal klaar mee'

Het is niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste keer dat Sylvie korte metten moet maken met roddels. Zo doet ze dat ook al in onderstaande video. 

Sylvie Meis maakt korte metten met roddels

02:10