Entertainment

Ware reden uitgestelde huwelijk Jaimie heeft niks met Jorik te maken

16 juli 2021 11:31 Aangepast: 16 juli 2021 11:37
Beeld © Discovery+

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen 'Jaimie: In The Vaes Lane' beweert Jaimie Vaes (31) bij hoog en laag dat het uitstellen van haar huwelijk met Lil Kleine (26) niks te maken heeft met het incident dat zich eerder op Ibiza voltrokken heeft. De realityster zegt geen boetes te willen riskeren om haar huwelijksfeest door te laten gaan.

"Met die insteek wil ik helemaal niet trouwen en Jor ook niet"

Samen met wedding planner Hella Huizinga is Jaimie in eerste instantie op Ibiza om de puntjes van het huwelijk op de i te zetten. Maar in juni, slechts korte tijd na het vermeende incident in een luxe hotel, vertelt Jaimie dat het allemaal niet door kan gaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Huwelijk Lil Kleine en Jaimie niet van de baan: 'Kan alle kanten op'

"We zijn natuurlijk gekomen voor de huwelijksvoorbereidingen, maar nu we hier zijn hoor ik alleen maar over de ene bekeuring na de andere. De gevaren van wat er gaat gebeuren als je tóch besluit om een feest te geven. Met die insteek wil ik helemaal niet trouwen en Jor ook niet. Dus hebben we toch moeten besluiten om het weer te verplaatsen", verklaart de realityster. Het betekent volgens Jaimie niet dat het huwelijk van de baan is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes en Lil' Kleine geven tekst en uitleg over incident op Ibiza

De eerste aflevering van Jaimie: In The Vaes Lane is nu te zien op discovery+. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore