Ga naar de inhoud
Entertainment

'Ben Affleck en Jennifer Lopez willen samen met kinderen in LA wonen'

Jennifer Lopez Beeld © Getty Images

De liefde tussen Ben Affleck (48) en Jennifer Lopez (51) is kennelijk weer zo hoog opgelaaid, dat het onlangs herenigde stel al op zoek zou zijn naar een onderkomen in Los Angeles, waar ze samen kunnen wonen en er genoeg ruimte is voor hun beide kinderen. Dit meldt 'Page Six'.

Ben en Jennifer werden gespot in de chique wijk Holmby Hills, waar ze samen met een makelaar meerdere villa's bekeken. De tortelduifjes bezochten ondermeer een huis ter waarde van 55 miljoen euro, dat 8 slaapkamers en 12 badkamers telt. Daarmee zou er in ieder geval plek zijn voor Jennifers kinderen Max en Emme (13) en Bens kroost, bestaande uit Violet (15), Seraphina (13) en Samuel (9).

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez voelde zich nog nooit zo goed

Ben en Jen zijn sinds twee maanden weer samen, nadat ze zich met elkaar verloofden in 2002 om die verloving vervolgens in 2004 weer af te breken. De zangeres gaf destijds aan dat een van de redenen van hun breuk was dat ze continu in de belangstelling stonden.

"Wij waren samen in een periode toen gossipbladen nog echt een ding waren, waar je nu mobiele telefoons hebt. We stonden op elke cover van welk tijdschrift dan ook en overal werden we gevolgd door fotografen. Dat heeft zeker impact gehad op onze relatie, hoeveel we ook van elkaar hielden."

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez en Ben Affleck hand in hand gespot in pretpark