Ga naar de inhoud
Entertainment

Zus Britney Spears roept vragen op met deze cryptische boodschap

Jamie Lynn Spears en Britney Spears Beeld © ANP

Jamie Lynn Spears (30), het jongere zusje van Britney Spears (39), heeft via een cryptische boodschap op sociale media gereageerd op de zaak rondom het curatorschap van haar vader Jamie. Jamie Lynn, die de afgelopen tijd onder meer te zien was in de Netflix-serie 'Sweet Magnolias', postte een Instagram Story waarin ze zich duidelijk uitsprak.

"God, kunnen we voor eens en voor altijd een einde maken aan deze bullshit? Amen." Het is niet exact duidelijk of Jamie Lynn hiermee haar zus wil steunen of juist het tegenovergestelde bedoelt. Na de zitting op 23 juni, waarin Britney voor het eerst sprak en zei dat ze haar familie wil aanklagen, ontvingen Jamie Lynn en haar gezin meerdere doodsbedreigingen. De actrice deed via sociale media een oproep om hiermee te stoppen, omdat ze naar eigen zeggen 'vierkant achter haar zus staat'.

Britney
Lees ook:
Britney Spears is stap dichterbij vrijheid

"De enige reden dat ik me niet eerder heb uitgesproken, is omdat ik het gevoel had dat mijn zus goed in staat was om voor zichzelf te spreken. Het is niet aan mij om haar verhaal te vertellen, dat voelt gewoon niet goed. Maar nu ze duidelijk heeft aangegeven waar ze staat en wat ze wil, kan ik haar alleen maar volgen en steunen. Op mij kan ze rekenen", aldus Jamie Lynn.

Oud-manager
Lees ook:
Oud-manager van Britney Spears: 'Heb haar teleurgesteld'