Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze artiesten doen mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers

Beste Zangers Beeld © AVROTROS

Roel van Velzen, Karsu, Joe Buck, Belle Perez, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding doen mee aan het nieuwe seizoen van 'Beste Zangers'. In het AVROTROS-programma brengen artiesten elkaars en bekende nummers ten gehore.

Vanaf donderdag 2 september is het veertiende seizoen van het programma te zien. Normaliter gaan de artiesten naar Ibiza, maar dit jaar zijn de opnames bij een boerderij in Zuid-Limburg. Met Jan Smit als gastheer laten de zangers zien en vooral horen wat zij aan muzikale kwaliteiten in huis hebben en ontstaan er weer mooie verhalen op de bank. In de bekende knusse huiskamersfeer van het programma zingen, luisteren en kijken de zangers naar elkaars mooie en vaak ontroerende optredens.

Pak
Lees ook:
Pak de tissues maar: op deze datum keert Beste Zangers terug

Het programma wordt komend seizoen weer gepresenteerd door Jan Smit. De presentator is al jaren het gezicht van het programma, maar droeg vorig seizoen het stokje over aan zijn Volendamse vrienden Nick & Simon omdat hij kampte met een burn-out.

Beste
Lees ook:
Beste Zangers krijgt een songfestivalspecial

Veel artiesten uit eerdere seizoenen van het programma kregen hun grote doorbraak dankzij Beste Zangers. Het bekendste voorbeeld is wellicht zangeres Davina Michelle, die met haar cover van Glen Faria's 'Duurt te lang' een grote hit scoorde. Ook Glennis Grace, André Hazes jr., Tino Martin en Emma Heesters kregen grote bekendheid door het programma.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf 2 september elke donderdag om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.