Ga naar de inhoud
Entertainment

John de Bever kan niet lachen om vraag in Ik Weet Er Alles Van

John de Bever Beeld © ANP

Volkszanger John de Bever (56) is not amused met een vraag die woensdagavond in het RTL4-programma 'Ik Weet Er Alles Van VIPS' werd gesteld. Zó not amused dat hij er een post aan wijdt op social media.

"Trek je er niks van aan"

In het programma, waarbij bekende Nederlanders met hun eigen expertise zoveel mogelijk vragen correct moeten beantwoorden, kwam in de uitzending van gisteren de volgende vraag voorbij: 'Het enige dat nóg erger was dan het spel van Oranje in de kwalificatie is de EK-single van John de Bever. Hoe heet dit nummer?'

De zanger in kwestie zat zelf ook voor de buis en reageert als volgt: 'Leuk programma! Rare vraag. Maar ook jullie krijgen die lach niet van mijn gezicht!'

Veel volgers steken hem een hart onder de riem. 'John gewoon goed nummer, ze zijn jaloers op je', 'Trek je er niks van aan' en 'Rare vraag John, gewoon heerlijk nummer' wordt er onder meer gereageerd. 

Ook
Lees ook:
Ook John de Bever juicht Oranje naar de halve finale

Onlangs bracht John ook nog een lach op het gezicht van Lili Genee, de vrouw van presentator Wilfred Genee. Ze wilde haar hele leven al dolgraag in een videoclip spelen, en die wens kwam afgelopen voorjaar uit:

Marianne
Lees ook:
Marianne Weber en John de Bever slaan handen ineen

Droom komt uit voor vrouw Wilfred Genee: speelt in clip John de Bever

01:21
Bron: RTL Boulevard