Entertainment

Thekla Reuten draagt Nederlandse outfit op filmfestival Cannes

14 juli 2021 22:20 Aangepast: 15 juli 2021 07:56
Thekla Reuten en Gijs Naber Beeld © ANP

Actrice Thekla Reuten (45) en haar vriend Gijs Naber (40) droegen woensdagavond allebei kleding van Nederlandse ontwerpers op de rode loper van het festival van Cannes. Het koppel is momenteel op het prestigieuze evenement aanwezig omdat de film 'The Story of My Wife', waarin Gijs de hoofdrol speelt, in competitie draait.

Gijs droeg een smoking van Oger en Thekla had gekozen voor een goudkleurige jurk van Ronald van der Kemp. De film, die drie uur duurt, werd bij de eerste vertoning ontvangen met een minutenlange staande ovatie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thekla Reuten in Portugal uitgeroepen tot beste actrice

The Story Of My Wife van de Hongaarse regisseur Ildikó Enyedi gaat over een zeekapitein (gespeeld door Gijs) die in een café een weddenschap aangaat met een vriend dat hij zal trouwen met de eerste vrouw die binnenkomt. Regisseur Ildikó won eerder een Gouden Beer met haar film On Body And Soul.

De vrouwelijke hoofdrol in The Story of My Wife wordt gespeeld door de Franse actrice Léa Seydoux, bekend van Spectre en La Vie d'Adele. Zij was woensdag niet aanwezig op de rode loper omdat zij afgelopen weekend positief testte op corona.

Gijs is niet de enige Nederlander die in competitie draait in Cannes. Ook Paul Verhoeven is aanwezig, want zijn nieuwe film Benedetta draait ook in competitie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Davina Michelle en Thekla Reuten in interval-act songfestival

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore