Entertainment

Zesde seizoen How to Get Away with Murder eindelijk op Netflix

14 juli 2021 18:56 Aangepast: 15 juli 2021 09:35
Annalise Keating Beeld © ABC

Fans van de populaire crime-serie 'How to Get Away with Murder'-opgelet! Op Netflix is vanaf nu namelijk alweer het laatste en zesde seizoen te zien.

"Viola Davis schreef televisiegeschiedenis met haar onvergetelijke rol als iconische vrouwelijke antiheld"

Fans hebben lang moeten wachten op het zesde seizoen, dat al vorig jaar van start ging in de Verenigde Staten. In de serie volgen we professor Annalise Keating, gespeeld door Viola Davis, die zich als een soort mentor ontfermd over vijf rechtenstudenten. Maar als er dan daadwerkelijk iemand sterft, moeten ze alles op alles zetten om de juiste dader op te sporen (en zichzelf juist níét te verdacht maken). 

Een trailer van het zesde seizoen - met maar liefst vijftien afleveringen - is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

How to Get Away with Murder stopt na zesde seizoen

Het zesde seizoen is ook gelijk het laatste seizoen van de populaire ABC-serie. "Viola Davis schreef televisiegeschiedenis met haar onvergetelijke rol als iconische vrouwelijke antiheld Annalise Keating", vertelde topman Karey Burke in een eerdere reactie. Viola won in 2015 een Emmy voor haar rol in de serie waarin ze een advocaat en professor speelt die met vijf van haar studenten betrokken raakt bij een moordcomplot. Ook kreeg de actrice twee keer een Screen Actors Guild Award voor haar acteerprestaties.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Viola Davis gaat in zee met Amazon

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore