Entertainment

Sonja Bakker geeft Barry op Ibiza nog een nieuwe kans

14 juli 2021 17:19 Aangepast: 15 juli 2021 09:38
Beeld © ANP

Sonja Bakkers (46) liefdesleven is de laatste maanden niet om over naar huis te schrijven. Zo kreeg ze het aan de stok met haar liefde Barry van Suijdam (47) die niet vies was van een slok en haar bovendien zou hebben mishandeld. Toch lijken de twee elkaar weer te hebben gevonden. Tenminste, als we Instagram mogen geloven.

"Wat een heerlijke vakantie"

De dieetgoeroe plaatst vandaag een foto van haarzelf, Barry en de kids, met wie ze op vakantie is. 'Wat een heerlijke vakantie met onze vrienden op Ibiza', schrijft ze bij de foto waarop ze stralend te zien is. Aan de hashtags te zien heeft Sonja haar liefdesleven weer op de rit, want naast het feit dat ze #dankbaar is, voelt ze ook #happiness. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Volgers onder de indruk van sexy foto Sonja Bakker

In maart lieten Sonja en Barry weten definitief uit elkaar te gaan. De twee kenden al veel ups en downs in hun relatie. Zo is het geen geheim dat Barry weleens een slok te veel op heeft en daardoor losse handjes krijgt. Eind vorig jaar werd een uit de hand gelopen ruzie nog alom besproken. Daarna probeerden ze het nog samen, maar al met al deed het hun relatie in maart de das om. 

Sonja besloot 'voor zichzelf te kiezen', maar daar lijkt nu toch verandering in te zijn gekomen. Zo werden ze onlangs óók al samen gespot op Ibiza, waar Sonja een huis heeft. Hoor en zie er in onderstaande video meer over.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Barry van Suijdam veroordeeld voor mishandeling Sonja Bakker

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore