Entertainment

Kim Kötter over te veel hooi op haar vork: 'Pas op de plaats'

14 juli 2021 09:49 Aangepast: 14 juli 2021 09:50
Beeld © ANP

Kim Kötter (38) is op zijn zachtst gezegd een bezige bij. Naast haar drie kinderen Muck (4), Youp (2) en de pasgeboren Ted, is ze verantwoordelijk voor een wekelijkse vlog op 'Kek Mama TV', heeft ze een eigen YouTube-kanaal én heeft ze een bedrijfje genaamd Poespas, voor de styling van baby- en kinderkamers. Reken er daarbij op dat manlief Jaap Reesema (36) ook niet bepaald stilzit, waardoor Kim - gelukkig op tijd - aan de bel trok.

"We maakten samen even een pas op de plaats"

In een interview met Kek Mama vertelt Kim over de drukte bij haar thuis. Naast alle ballen die ze zelf omhoog moet houden, heeft haar liefde Jaap er ook een aantal. Zijn zangcarrière loopt namelijk goed, met een monsterhit bij onze zuiderburen. Ook heeft Jaap een goedlopende podcast met zijn boezemvriend Sander Schimmelpenninck.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kim Kötter deelt foto van luttele seconden na bevalling

Jaap zit voor zijn werk veel in België. Zeker met de kleine Ted is dat voor Kim soms een pittige uitdaging. "De afgelopen tijd merkte ik ook dat ik te veel hooi op mijn vork heb genomen; te veel deadlines, alle verantwoordelijkheid over de kinderen, terwijl Ted niet genoeg aankwam – dat doet wat met je als moeder. Dan kun je nog zo positief zijn, dat vreet extra energie."

Gelukkig trok Kim aan de bel voor ze het te kwaad kreeg. "Ik zei tegen Jaap: 'Ik heb je nu even nodig, ik red het net niet.' Aangezien ik nooit om hulp vraag, wist Jaap meteen dat het serieus was en maakte hij gelijk een paar dagen leeg in zijn agenda. We maakten samen even een pas op de plaats, wat direct een positief effect had op Ted."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kim Kötter komt met eigen biografie over 'haar sprookje'

Voor Kim en Jaap kwam de zwangerschap van hun zoontje Ted totaal onverwacht. In de video hieronder leggen ze uit hoe dat komt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore