Entertainment

The Voice van John de Mol wederom genomineerd voor Emmy

13 juli 2021 19:02 Aangepast: 19 augustus 2021 13:46
John de Mol Beeld © ANP

De Amerikaanse versie van 'The Voice' is wederom genomineerd voor een Primetime Emmy. Het tv-programma van John de Mol (66) maakt kans op een beeldje in de categorie Outstanding Competition Program.

De talentenjacht werd in 2012 voor het eerst genomineerd en won de prestigieuze televisieprijs het jaar erop voor het eerst. In totaal mocht de mediamagnaat vier keer een Emmy mee naar huis nemen.

Ook in Nederland is de show een groot succes. In het nieuwe seizoen neemt Glennis Grace het stokje over van Jan Smit, en ze heeft nu al zin in discussies met Anouk vertelde ze ons.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John de Mol had ook een nieuw domino-idee voor tv-show

The Voice neemt het dit jaar op tegen de tv-programma's The Amazing Race, Nailed It!, Top Chef en RuPaul’s Drag Race. De laatstgenoemde won de afgelopen drie jaar de prijs in de categorie van talentenjachten.

De populaire Netflixserie The Crown en The Mandalorian, te zien op Disney Plus, zijn de grote kanshebbers dit jaar. Beide series zijn 24 keer genomineerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Voice-zangeres Hanin (18) vreest Nederland uitgezet te worden

De 73e Primetime Emmy Awards worden op 19 september uitgereikt. De Amerikaanse comedian en acteur Cedric the Entertainer is de presentator van de avond.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore