Entertainment

Deze Bridgerton-actrice is de dochter van bekende acteurs

13 juli 2021 11:33
Beeld © Netflix/Nick Briggs

Hoewel het nog niet zeker is wanneer het tweede seizoen van 'Bridgerton' op Netflix komt, kunnen we je wél alvast verblijden met een grappig feitje. Actrice Bessie Carter - die de rol van Prudence Featherington speelt - heeft namelijk nogal bekende ouders, zo ontdekten we.

Zowel Bessies moeder als vader zijn te zien in bekende kostuumdrama’s. De spreekwoordelijke appel valt dus niet ver van de boom…

Bessie speelt in Bridgerton de rol van Prudence, één van de Featherington-zussen die grote moeite heeft om een goede partij aan de haak te slaan. Bessie werd door haar rol in één klap beroemd, maar waarschijnlijk heeft ze zich dankzij haar ouders al een beetje kunnen voorbereiden op alle publiciteit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Regé-Jean keek met familie naar seksscènes Bridgerton: 'Ongemakkelijk'

De vader van Bessie is namelijk acteur Jim Carter, die in Downtown Abbey de rol van butler Carson speelt. De moeder van Bessie, actrice Imelda Staunton, speelt Maud Bagshaw in Downtown Abbey, maar is voornamelijk bekend van haar rol als Dorothea Omber in de Harry Potter-films. En we gaan nog veel meer van haar horen, want ze zal in het vijfde en zesde seizoen van The Crown de rol van Queen Elizabeth gaan vertolken. Kortom: het acteren is Bessie met de paplepel ingegoten!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

5 kostuumdrama's voor wie op seizoen 2 van Bridgerton wacht

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore