Ga naar de inhoud
Entertainment

35-jarige Hugo Kennis onthult: 'Meer dan 400 bedpartners'

Beeld © ANP

Veel mensen vonden er nogal wat van dat Dusty Taconis in 'Ex On The Beach: Double Dutch' ging voor 100 bedpartners. Maar Dusty kan nog een puntje zuigen aan het aantal bedpartners van Hugo Kennis (35). De televisiekok heeft met meer dan vierhonderd verschillende mannen het bed gedeeld. "Zeker weten", vertelt hij in 'De Beste Vrienden Podcast'.

"We hoeven daar toch geen waardeoordeel aan te hangen?"

In De Beste Vrienden Podcast, dat Hugo samen met goede vriend Thomas Cammaert presenteert, ging het over het aantal bedpartners. Tim Hofman, die te gast was in de aflevering, werd gevraagd met hoeveel mensen hij seks heeft gehad. "Ergens tussen de twintig en 25", antwoordt de presentator daarop. "Ik heb drie relaties gehad, wel lange. Toen ik vrijgezel was, toen deed ik het wel eens met mensen. Dat vond ik wel gezellig." Thomas vertelt daarna dat hij vijftig bedpartners heeft gehad.

Hugo
lees ook:
Hugo Kennis open over dipje in relatie: 'Hoop dat we eruit komen'

"Maar we hoeven daar toch geen waardeoordeel aan te hangen?" vraagt Tim vervolgens. "Niets is veel." Daar haakt Hugo op in. "Je vindt wel iets veel, zegt hij. Vierhonderd plus bijvoorbeeld." Co-presentator Thomas vraagt enigszins verbaasd of Hugo écht meer dan vierhonderd bedpartners heeft gehad. "Ja, zeker weten", zegt hij gedecideerd. "Ben je niet kapot?" vraagt Thomas daarna. "Laten we verdergaan", aldus Hugo.

Hugo is momenteel verloofd met Sander Bos, met wie hij al jaren samen is. De twee hebben een open relatie, maar zitten recentelijk even in een dipje. "Iedere relatie heeft ups en downs en we zitten even in een down", vertelde Hugo in de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed. "Er zijn zoveel dingen waar een taboe omheen hangt en dat kun je maar op één manier doorbreken: door het te zeggen. Ik hoop wel dat we eruit komen. Echt heel erg", aldus Hugo. "Ik hou echt van deze jongen."

Hugo
lees ook:
Hugo Kennis slaapt schrikbarend weinig: '4 uur per nacht'

De Beste Vrienden Podcast luister je op alle podcast-apps.