Entertainment

Fan van Jason Momoa? Hij is binnenkort te zien in deze ontroerende film

09 juli 2021 21:07
Beeld © CLAY ENOS/NETFLIX © 2021

Fans van Jason Momoa (41) kunnen hun hart ophalen, want de acteur is binnenkort weer te zien op je beeldscherm. Netflix heeft de trailer van zijn nieuwste film 'Sweet Girl' vrijgegeven.

In de ontroerende actiefilm Sweet Girl vecht Ray Cooper (gespeeld door Jason Momoa) voor zijn familie én voor gerechtigheid. Als de vrouw van deze toegewijde familieman sterft aan kanker vlak nadat een farmaceutisch bedrijf een mogelijk levensreddend medicijn van de markt haalt, slaan bij hem de stoppen door. Van een liefhebbende echtgenoot verandert hij in een gebroken man met een missie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fan van 13 Reasons Why? Dan wil je Netflix-serie Echoes ook zien

Door het verlies van zijn partner is Ray vastbesloten om het recht te laten zegevieren, hoewel hij op een onconventionele wijze te werk gaat. Zijn zoektocht naar de complexe waarheid leidt tot een dodelijke encounter die niet alleen hem, maar ook zijn dochter Rachel in gevaar brengen.

Daarop besluit Ray om zijn missie te veranderen. Wraak is niet langer aan de orde nu hij alles op alles moet zetten om de familie die hij nog heeft te beschermen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sex Education komt op 17 september terug naar Netflix

Sweet Girl is vanaf 20 augustus te zien op Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore