Entertainment

Nooit uitgebracht lied van de Spice Girls nu op streamingdiensten

09 juli 2021 11:19 Aangepast: 09 juli 2021 16:20
Mel C, Victoria Beckham, Mel B, Emma Bunton en Geri Halliwell in 'Spice World' Beeld © Columbia Pictures

De ep met een nooit uitgebrachte track van de Spice Girls is vanaf vrijdag te vinden op de streamingdiensten. 'Wannabe 25' wordt uitgebracht om te vieren dat de hit 'Wannabe' 25 jaar geleden uitkwam.

'Feed Your Love' is de track die nu voor het eerst in zijn geheel te beluisteren is. Het nummer werd in 1996 geschreven en was eigenlijk bedoeld voor het album Spice. Het nummer haalde de plaat uiteindelijk niet omdat het niet geschikt zou zijn voor de jonge fans die de meidengroep toen had. Helemaal onbekend is 'Feed Your Love' niet. In 2016 werden er al fragmenten van de song gedropt.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Victoria Beckham claimt: 'Spice Girls inspireerden Beyoncé'

Naast de nieuwe track is op de ep een demo van 'Wannabe' te horen en een speciale mix van het nummer. Natuurlijk ontbreekt het origineel van de hitsingle niet. Op Spotify pakken de Spice Girls uit met de release van 'Wannabe 25'. Er is een speciale playlist samengesteld met de grootste hits van de groep. Daarbij horen speciale animaties en een video van Wannabe. 'Wannabe 25' krijgt ook een fysieke release. Op 27 augustus komen er een picture disc op vinyl uit en een cassette.

De Spice Girls keerden in 2019 terug met een tour, maar daarbij was één grote naam afwezig: Victoria Beckham. Mel C speculeerde een tijdje terug over een nieuwe tour, waar Victoria wél bij is. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Mel C. twijfelde over Spice Girls-reünie: niet zeker over rol

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore