Ga naar de inhoud
Entertainment

Gerard Joling draait opnieuw voor talenten The Voice Senior

Beeld © RTL

Presentatrice Lieke van Lexmond (39) verklapte een tijdje geleden al dat de opnames van 'The Voice Senior' weer zijn begonnen. Welke coaches er in de rode draaistoelen zitten om de rijpe stemgeluiden van de kandidaten te coachen is nog niet officieel bekendgemaakt, maar dat Gerard Joling (61) weer van de partij is, is een feit.

"Vandaag weer in de studio voor de opnames"

Op zijn persoonlijke Instagram-kanaal deelt Geer een foto van zichzelf in de welbekende rode stoel van The Voice. 'Vandaag weer in de studio voor de opnames', schrijft de zanger bij de foto. 

Onder de foto krijgt Gerard succeswensen van goede vrienden Bonnie St. Claire, Samantha Steenwijk en Marijke Helwegen. Ook fans zijn verheugd hem weer terug te zien. 'Je doet het altijd zo leuk', schrijft iemand. 

The
lees ook:
The Voice Senior-winnaar Jimi overleden op 72-jarige leeftijd

Gerard is inmiddels een vertrouwd gezicht in de jury van The Voice Senior. In de eerste editie van het programma begeleidde hij de talenten samen met Gordon. In de meest recente editie was Geer te zien als vervanger van Marco Borsato, die verstek liet gaan vanwege een burn-out. In die editie bezetten ook Angela Groothuizen, Frans Bauer en Ilse DeLange een rode stoel.

Jarenlang beleefden Gerard en Gordon samen grootse successen, onder andere met het programma Geer & Goor over de Vloer. Ook in The Voice Senior werkten de twee nog samen, maar na veel ruzies is de koek tussen de twee nu écht op. Geer wil namelijk voor geen geld meer samenwerken met Goor. In de video hieronder vertelt hij waarom.

Gerard
lees ook:
Gerard Joling reageert op kritiek over 'vals' Koningsdag-optreden

Gerard wil 'voor geen geld' meer samenwerken met valse zuster Gordon

01:01

Wanneer The Voice Senior te zien is op RTL 4, is nog niet bekend.