Entertainment

Híer kun je de acteurs en actrices van Sex/Life van kennen

18 juli 2021 12:32
Beeld © Courtesy of Netflix

Heb jij tijdens het kijken naar 'Sex/Life' ook zo het gevoel dat je sommige acteurs en actrices al kent? Dat zou zomaar kunnen kloppen. Wij hebben hun indrukwekkende cv’s voor je op een rijtje gezet.

Sarah Shahi (Billie Connelly)

Actrice Sarah Shahi speelt Billie in de serie, het hoofdpersonage dat de moeilijke keuze moet maken tussen haar man Cooper en haar knappe ex-vriend Brad. Sarah is al sinds 2000 werkzaam als actrice, maar de meeste mensen zullen haar kennen vanwege haar rol in de serie Person of Interest, waar ze drie seizoenen lang de rol van Sameen Shaw op zich nam. Daarnaast heeft ze ook gespeeld in de series Fairly Legal, Reverie, Life en speelde ze twee seizoenen lang de rol van Carmen de la Pica Morales in The L Word. Ook speelde ze kleinere rollen in Alias, Dawson's Creek, Sleeper Cell, Reba, Supernatural en The Sopranos.

Mike Vogel (Cooper Connelly)

Acteur Mike Vogel speelt Cooper Connelly, Billies man. Hij is ook bepaald geen onbekende: Mike had een belangrijke rol in skateboardfilm Grind uit 2003, maar je zou hem ook kunnen kennen van de Stephen King-serie Under the Dome, waar hij de rol van Dale ‘Barbie’ Barbara op zich neemt. Ook speelde hij de rol van Jason Hawkins in de sciencefiction-film Cloverfield en was hij te zien in de serie Bates Motel en speelde hij wat kleinere rollen in films The Help en The Sisterhood of the Traveling Pants.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oeps: fans van Sex/Life spotten grote fout in beruchte douchescène

Adam Demos (Brad Simon)

Acteur Adam Demos speelt Brad, de ex-vriend van Billie. Hij was eerder te zien in de romantische Netflix-film Falling Inn Love uit 2019 en speelde August Walker in de serie UnREAL, waar hij maar liefst twee seizoenen te zien was. Hij begon zijn carrière in de Australische soap Home and Away in 2009 en was ook te zien in Rescue Special Ops, Underbelly, Winners & Losers en Janet King.

Margaret Odette (Sasha Snow)

Actrice Margaret Odette, die de rol van Billies beste vriendin Sasha speelt, is ook geen onbekende. Zij speelde eerder al in de serie Yasmin The Show in 2012 en was recentelijk te zien als directrice Kodak in de basketbal-film Boogie. In 2015 had ze ook een rolletje in de romantische comedy Sleeping with Other People. Daarnaast was ze ook te zien in series als Blindspot, Instinct, Elementary, Step Up en How to Make Love to a Black Woman.

Li Jun Li (Francesca)

Actrice Li Jun Li speelt de rol van de Fransesca, Coopers baas. Zij was eerder al te zien in Wu Assasins, The Exorcist (de serie, niet de filmklassieker) en Why Women Kill. Ook had ze een grote rol in de serie Love and Redemption en zal ze binnenkort te zien zijn in de film Babylon, samen met Margot Robbie, Brad Pitt en Olivia Wilde. Ook geen verkeerde titel op haar cv dus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Déze twee acteurs uit Sex/Life hebben in het echt een relatie

Jonathan Sadowski (Devon)

Acteur Jonathan Sadowski speelt de rol van Devon, de beste vriend en collega van Cooper. Hij was eerder te zien in de series Young & Hungry en Chernobyl Diaries en de film She’s the Man uit 2006. Ook heeft hij terugkerende rollen gehad in Legends of Tomorrow, Sirens, Chuck, House, Entourage, The Division en NCIS.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore