Ga naar de inhoud
Entertainment

Fajah Lourens bevestigt nieuwe liefde met romantische foto

Fajah Lourens Beeld © ANP

Voormalig 'GTST'-actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens (40) heeft op haar social media een foto met haar nieuwe liefde gedeeld. Het is voor het eerst dat we haar nieuwe vlam, genaamd Bart, zien.

"Wauw wat een knapperd"

Fajah zet alleen een hartje bij de foto, maar dat zegt natuurlijk genoeg. Veel bekende Nederlanders reageren op de post. Zo laat voormalig GTST-collega Christophe Haddad weten: 'Liefde regeert' en reageert Edwin Smulders met twee hartjes. 'Mooi stel', 'Wat een knapperd zeg, beiden trouwens', en 'Super voor jou, veel geluk samen' klinkt het verder zoal.

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens over 40 worden: 'Wel een dingetje'

Begin dit jaar liet Fajah in de Shownieuws-podcast weten dat ze weer verliefd is geworden. "Ik heb wel iemand ontmoet, maar ik ben nog wel single", vertelde Fajah destijds. De actrice was 'aan het daten voor zover dat mogelijk was tijdens corona'. "Best moeilijk", vond ze zelf, zeker met alle maatregelen die toen golden. Ook vertelde Fajah iets over haar nieuwe vriend. "Hij heeft een goed lichaam en het is eindelijk geen jonkie. Daar ben ik wel van afgestapt. Hij is 41." 

RTL Boulevard sprak onlangs nog met Farah over haar bekende 'killerbody'-producten. Wat ze precies heeft gecreëerd en uitgebracht, zie je in de video hieronder. 

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens geeft toe weer verliefd te zijn

Fajah Lourens brengt nóg meer killerbody-producten op de markt

01:56