Entertainment

Relatie John Williams allesbehalve bouwval: al 24 jaar samen met Priscilla

06 juli 2021 12:05 Aangepast: 06 juli 2021 13:17
John Williams Beeld © ANP

Hij redde talloze relaties die op het punt van instorten stonden in 'Help, mijn man is klusser!', maar in zijn eigen privéleven gaat alles gelukkig van een leien dakje. John Williams (51) doet in 'Veronica Superguide' een boekje open over zijn relatie met Priscilla.

"Bij ons gaat alles gewoon als vanzelf"

John en Priscilla zijn al 24 jaar gelukkig samen. "Een geheim? Nou, dat hebben we niet echt", zegt hij erover. De twee hebben gewoon een goede fundering voor hun relatie.

"Wij zijn niet zo’n stel dat vaak ruziet en het dan weer goedmaakt. Bij ons gaat alles gewoon als vanzelf. Heel smooth ook. Het voelt heel natuurlijk en we hoeven nergens moeite voor te doen." Het stel leerde elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend en voelde zich meteen op hun gemak bij elkaar.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John Williams gaat bijna over zijn nek tijdens opnames

John Williams en Priscilla in 2013 John Williams en Priscilla in 2013

Qua vriendschappen is de presentator ook erg loyaal. "Ik heb al heel lang een vaste vriendengroep. We voeren altijd vrij intense gesprekken en vertellen elkaar soms dingen die we onze eigen families nog niet eens hebben verteld."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John Williams schudt deelnemer wakker in HMMIK: 'Bij jou begonnen'

Waar John dus niet veel hoeft te schuren aan zijn eigen relatie, is dat tijdens de opnames van Help, mijn man is klusser! wel anders. We spraken de presentator over het afgelopen seizoen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore