Entertainment

Gordon nog één keer helemaal los voor hij naar Dubai verhuist

06 juli 2021 11:36 Aangepast: 06 juli 2021 17:26
Gordon Beeld © ANP

Gordon (53) geeft dinsdagavond een groot afscheidsfeest, omdat hij gaat emigreren naar Dubai. De voorbereidingen zijn in volle gang, laat de zanger weten op Instagram. In juni maakte de zanger zijn emigratieplannen bekend.

"53 alweer morgen en mijn farewellparty op weg naar een nieuw avontuur!"

'Prepping voor mijn verjaardagsfeestje, 53 alweer morgen en mijn farewellparty op weg naar een nieuw avontuur!' schrijft de zanger onder een aantal foto's van de feestelijke aankleding. Daarop is zijn tuin te zien met nepkamelen, een grote tent en zijn Arabische ouftits voor het feestje.

Waarom Gordon naar Dubai verhuist lees je hier.

Ook Patty Brard is van de partij. 'Ik heb mijn sluier klaar hangen hoor', reageert de goede vriendin van de zanger onder zijn bericht.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wilfred Genee schaamt zich voor gedrag Gordon: 'Narcistisch'

Gordon houdt voorlopig zijn appartement in onze hoofdstad wel nog gewoon aan. Afgelopen februari verkocht de horecamagnaat zijn huis in Blaricum. Onduidelijk is wie het huis van de zanger heeft gekocht. Wel liet Gordon eerder weten dat de nieuwe bewoners 'geweldige mensen' zijn.

De woning, met een woonoppervlak van 471 vierkante meter en acht kamers, stond al sinds 2019 te koop. De villa werd in 2013 en 2016 ook al eens aangeboden, maar zonder succes. Het is niet bekend of Gordon de vraagprijs van maar liefst 2,9 miljoen euro heeft gekregen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gerard in tegenstelling tot Johan Derksen wél voor emigratie Gordon

De kans is klein dat Gerard aanwezig is op het afscheidsfeestje. De zanger gaf onlangs bij RTL Boulevard aan 'voor geen geld' meer te willen samenwerken met zijn valse zuster.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore