Ga naar de inhoud
Entertainment

Jennifer Lopez voelde zich nog nooit zo goed

Jennifer Lopez Beeld © ANP

Jennifer Lopez (51) is hartstikke blij met haar huidige leven. Sterker nog: het is nooit beter gegaan. "Dit is de beste tijd van mijn leven", zegt ze in gesprek met Zane Low (47) voor 'Apple Music'.

"Ik denk dat als je eenmaal op die plek bent, er geweldige dingen kunnen gebeuren"

"Ik ben super gelukkig", aldus de 51-jarige Jennifer. "Mensen vragen zich altijd af hoe het met me gaat, en wat er loopt. Nou, dit is het. Het is nog nooit zo goed geweest", zegt de zangeres zonder daarbij een reden te noemen.

Amerikaanse media denken dat de hereniging met haar ex Ben Affleck haar vooral gelukkig maakt. Jennifer liet daarover echter niets los, al leek ze daar wel op te hinten.

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez en Ben Affleck knuffelend gespot tijdens wandeling

De zangeres zei dat ze op een plek in haar leven is gekomen waarin ze meer aan zichzelf denkt. "En ik denk dat als je eenmaal op die plek bent, er geweldige dingen kunnen gebeuren. Dingen waarvan je had gedacht dat ze nooit meer in je leven langs zouden komen. En daar zijn we nu", aldus Jennifer zonder in detail te treden.

Jennifer en Ben hebben nog niet officieel hun hereniging bevestigd maar de twee hielden zich de afgelopen weken niet schuil en werden al diverse keren samen gespot. De twee, die ook wel 'Bennifer' worden genoemd, waren eerder van 2002 tot 2004 samen.

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez en Ben Affleck hand in hand gespot in pretpark

'Lichaam Jennifer Lopez is killing voor zelfvertrouwen vrouwen'

02:44