Ga naar de inhoud
Entertainment

Na Ilse DeLange gaat ook Chantal Janzen jureren in een grote Duitse show

Chantal Janzen Beeld © ANP

Ilse DeLange (44) is niet de enige die binnenkort plaatsneemt achter de jurytafel bij een grote Duitse show. Ook Chantal Janzen (42) gaat weer aan de slag voor onze oosterburen. Zojuist maakt de presentatrice bekend dat ze als jurylid te zien is in 'Das Supertalent'.

"Ik vind het een ongelofelijk grote eer dat ik gevraagd ben door RTL Deutschland om dit najaar voor hun zender plaats te nemen in de jury van de Duitse versie van Hollands Got Talent"

Na heel wat jaren presenteren voor RTL Nederland gaat Chantal het met deze nieuwe klus weer proberen in Duitsland. Ze is gevraagd als jurylid van de Duitse versie van Holland's Got Talent en daar heeft ze naar eigen zeggen viel spaß in. 

'Lieve mensen, ik vind het een ongelofelijk grote eer dat ik gevraagd ben door RTL Deutschland om dit najaar voor hun zender plaats te nemen in de jury van de Duitse versie van Hollands Got Talent: Das Supertalent!' schrijft ze vol trots op Instagram.

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen bang voor kritiek: 'Wie zit er op mij te wachten?'

Voordat Chantal dit najaar op de Duitse zender te zien is, is er nog een hoop werk aan de winkel. De nonnen in Vught kunnen rekenen op de komst van de RTL-koningin, want een opfriscursus Duits is volgens de presentatrice wel nodig. 'Ik verheug me er ontzettend op om al het talent daar op het podium te zien!' vertelt Chantal verder. 

De presentatrice stapt met deze klus in de voetsporen van een andere bekende Nederlandse. Sylvie Meis nam jarenlang plaats als jurylid in het programma totdat ze in 2019 ontslagen werd.

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen gaat 'iets doen' met buitenlandse aanbiedingen

Ook Ilse DeLange is van plan om als jurylid furore te maken in ons buurland. De Duitsers kunnen maar geen genoeg krijgen van onze zangeres.

Ilse DeLange vertrekt wieder nach Deutschland: 'Goed gevoel over'

01:57
Bron: RTL Boulevard