Entertainment

Déze sterren doen mee aan VIPS-versie Ik Weet Er Alles Van!

05 juli 2021 16:38 Aangepast: 05 juli 2021 16:45
Beeld © ANP

De zomercliff van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' nadert, wat betekent dat 'Ik Weet Er Alles Van!' binnenkort terugkeert op de nationale kijkbuis. Op maandag 12 juli begint de VIPS-editie van de kennisquiz die Ruben Nicolai (46) presenteert. En déze sterren doen in ieder geval mee.

De eerste bekende Nederlanders die te zien zijn, zijn onder anderen Klaasje Meijer, bekend van K3, en volkszanger René Le Blanc. Ook actrice Gaby Blaaser, presentator Edson da Graça en zangeres Monique Smit doen een poging.

In de reclame voor het programma is te zien dat Klaasje veel schijnt te weten van klassieke muziek. Het expertisegebied van Gaby is - niet geheel verrassend - reality tv. Edson weet veel van roofvogels en René over amusement uit de jaren '80.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ik Weet Er Alles Van VIPS-kandidaten slaan aan op dildovraag

In Ik Weet Er Alles Van! heeft iedere kandidaat een eigen expertise, waar hij of zij bijzonder veel over weet. Door vragen te beantwoorden over elkaars expertise kan één kandidaat de 'spotspeler' worden en daarmee het spel leiden. Als hij of zij dat een beetje goed doet, staat daar mogelijk een aardig geldbedrag tegenover.

Ik Weet Er Alles Van! is vanaf maandag 12 juli te zien op RTL 4, om 20:00 uur.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ruben Nicolai stond doodsangsten uit tijdens Beat the Champions

Ruben presenteert Ik Weet Er Alles Van!, dus hij 'weet er alles van' hoe het is om een quiz te hosten. Maar zelf meedoen aan een kennisprogramma is weer héél wat anders. Dat ondervond hij laatst toen hij langsging bij Chantal Janzen, in Beat The Champions VIPS. De presentator stond doodsangsten uit. Je ziet het hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore