Entertainment

Slutty Summer op je bank: deze series geven je rooie oortjes

24 juli 2021 12:00
Sex/Life, Too hot to handle en 365 Days Beeld © Netflix

Het zou een 'slutty summer' worden, maar nu de clubs hun deuren alweer hebben kunnen sluiten, moeten we voorlopig genoegen nemen met een ander fenomeen: 'Netflix & Chill'. Dat nemen we dan deze zomer maar heel letterlijk - en aangezien het weer niet altijd wil meewerken, is het helemaal niet zo erg om op onze bank te ploffen. Bovendien zijn er genoeg series op de streamingdiensten te zien die je tóch dat hitsige gevoel geven. Kom maar door met die zwoele zomer.

Fifty Shades of Grey

Hoe kunnen we dit lijstje nou níét beginnen met de kinky film Fifty Shades of Grey? Deze boekverfilming vertelt het verhaal van Anastasia Steele en Mr. Grey. Zij ontmoeten elkaar tijdens een werkafspraak en besluiten om met elkaar op date te gaan. Maar dan blijkt Mr. Grey ineens een bijzonder ondeugende kant te hebben, wat totaal nieuw is voor de ietwat naïeve Anastasia. Misschien dat je door deze film, net als zij, zomaar inspiratie opdoet...

De film is nú te streamen op Netflix; als je hem nog niet gezien hebt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jamie Dornan kreeg bizarre fanmail na Fifty Shades-films

Follow The Soa

Op Videoland is sinds kort de jeugdserie Follow The Soa te zien. Klinkt misschien niet heel sexy, maar er is genoeg te zien van datgene waardóór je een soa krijgt: seks. En dat zorgt dan weer constant voor rooie oortjes. De serie volgt de 18-jarige Esmée, die gespeeld wordt door Damaris de Jong. Na haar ontmaagding blijkt er een seksueel overdraagbare aandoening in haar jaarlaag rond te gaan. Ook Esmée krijgt ermee te maken en ze zet alles op alles om erachter te komen waar die vandaan komt. Maar tijdens haar zoektocht ontdekt ze nog veel meer over de bijzondere sekslevens van haar klasgenoten.

De Videoland-serie heeft een hoop nieuw Nederlands talent aangetrokken. Naast Damaris, die de hoofdrol vertolkt, zien we Reiky de Valk (Jacob in de serie), SpangaS-actrice Tara Hetharia (Laura), Hanneke van der Paardt (Rune), Daniël Kolf (Lennart) en June Yanez (Philiomenia). 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tienersekskomedie Follow de SOA nu op Videoland

365 Days 

Mocht je deze veelbesproken film nog niet gezien hebben: in 365 Days wordt een ambitieuze zakenvrouw ontvoerd door een maffioso die door haar is geobsedeerd. Het doel van de ontvoering: dat zij verliefd op 'm wordt. Het resultaat: een reeks erotisch bedoelde scènes die overduidelijk geïnspireerd zijn op Fifty Shades of Grey. Overigens moet de film het niet hebben van het acteerwerk, want begin dit jaar werd de film genomineerd voor een Razzie Award: een prijs voor de slechtste film van het jaar. Maar die seksscènes lijken dan wel weer levensecht. De film is te zien op Netfix. 

Too hot to handle

In deze juicy serie krijgen de meest knappe en single vrijgezellen een moeilijke taak: ze mogen elkaar niet fysiek aanraken. En dat terwijl de een pronkt met een afgetrainde sixpack en de andere nog maar net een Brazilian butt lift heeft ondergaan. Het doel is namelijk om een échte innerlijke connectie met elkaar te krijgen, zonder meteen het bed met elkaar te delen. Mochten ze toch onder druk van hun te hoge libido bezwijken: dan gaat er geld van de pot af, die begint op maar liefst 100.000 dollar! 

En we hebben goed nieuws: vorige maand is het tweede seizoen van start gegaan. Je ziet de serie nu op Netflix. 

Sex/Life

De Netflix-serie Sex/Life heb je de afgelopen tijd vast en zeker voorbij zien komen. En dan hebben we het natuurlijk over een heel pikante scène waarin het mannelijk geslachtsdeel van een acteur volop in beeld komt. Spoiler alert: het is láng. Nog een spoiler alert: het is nep.

Sex/Life vertelt het verhaal van de liefdesdriehoek tussen een vrouw (Billie), haar betrouwbare man (Cooper) en haar ex-vriend (Brad). Volgens Netflix, waar de serie te zien is, werpt de reeks een 'provocerende nieuwe kijk op de vrouwelijke identiteit en verlangen'. Billie is nu dan misschien een keurige huismoeder in een buitenwijk, ze heeft niet altijd zo geleefd.

Voor ze haar loyale man aan de haak sloeg en naar Connecticut verhuisde, leefde ze er samen met haar huisgenoot op los in New York City. Terugkijkend op haar avontuurlijke nachten met haar sexy ex Brad, een man over wie ze nooit echt heen is gekomen, schrijft ze haar fantasieën op in een dagboek. Dat door haar huidige man gevonden wordt...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Déze twee acteurs uit Sex/Life hebben in het echt een relatie

After

Geen zin om een hele serie te bingen? Dat zijn de After-films misschien wat voor jou! Via Pathé Thuis óf Amazon Prime kun je After en After We Collided zien. De eerst film is gebaseerd op de bestseller van schrijfster Anna Todd en volgt de jonge Tessa. Ze werkt zich een ongeluk op school, speelt de perfecte dochter voor haar ouders en is een liefhebbende vriendin voor haar vriendje. Maar dat alles verandert als donderslag bij heldere hemel wanneer ze op school de knappe Hardin Scott tegen het lijf loopt. Hij doet haar twijfelen over alles wat ze is en wat ze wil in het leven. 

Hoewel het eerste deel nog wat braafjes is, wordt het tweede al een stuk pikanter: dat zoekt behoorlijk de randjes op. Het verhaal gaat uiteraard verder met Tessa en Hardin en belooft natuurlijk ook voldoende drama. 

Fun fact: voor alle fans die de eerste twee delen al gezien hebben, in september draait de derde film, After We Fell, in de bioscoop.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de trailer van After We Fell (mét beruchte gymscène)

Game of Thrones 

Uiteraard mag een van de beste series aller tijden niet uit deze lijst ontbreken. In HBO-serie Game of Thrones zijn er ontelbaar veel naaktscènes te zien. Hoofdrolspeler Emilia Clarke had het daar aan het begin nog best moeilijk mee, zo vertelde ze twee jaar geleden: "Het was absoluut moeilijk. Daarom waren de scènes met Jason (haar tegenspeler, red.) geweldig, omdat hij zei: 'Nee, lieverd, dit is niet goed.'" 

Game of Thrones, dat maar liefst acht seizoenen telt, is een verfilming van de fantasieboeken van George R.R. Martin. De serie vertelt het verhaal over een machtsstrijd om de ijzeren troon tussen zeven verschillende families. Game of Thrones kwam alweer twee jaar geleden tot een einde, maar houdt de gemoederen nog altijd bezig. Zo is er een musical in de maak en wordt er ook een documentaire gemaakt over de slotaflevering. Daar waren veel fans helaas niet over te spreken. Dus mocht je de spannende HBO-reeks gaan streamen, bereidt je alvast voor op een, waarschijnlijk, teleurstellend einde. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Makers Game of Thrones reageren op geruchten nieuwe serie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore