Ga naar de inhoud
Entertainment

Jennifer Lopez en Ben Affleck knuffelend gespot tijdens wandeling

Beeld © ANP

Dat het nog steeds erg goed gaat tussen Jennifer Lopez (51) en Ben Affleck (48) blijkt wel uit het feit dat ze dit weekend weer érg verliefd op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. De twee gingen vrijdag met hun kroost een dagje naar Hollywood’s Universal Studios en vlogen in het weekend naar de Hamptons waar ze werden gespot tijdens een romantische wandeling, meldt 'People Magazine'.

"Ze brengt zoveel mogelijk tijd met hem door"

De twee hadden duidelijk hun outfits op elkaar afgestemd: ze waren van top tot teen gekleed in het beige en hadden het erg naar hun zin. 'Ben ziet er altijd gelukkig uit wanneer hij samen is met Jennifer', zo vertelt een bron aan People Magazine. En ook Jennifer kan blijkbaar geen genoeg krijgen van Ben. 'Ze brengt zoveel mogelijk tijd met hem door.'

Jennifer was tot voor kort nog samen met Alex Rodriquez. De twee waren sinds 2019 verloofd, maar hun relatie kwam in april van dit jaar tot een einde. Kort na de breuk werd Jennifer alweer gespot met haar ex Ben Affleck. Dat de twee het niet rustig aan doen, blijkt wel uit het feit dat ze vrijdag hun kinderen uit eerdere huwelijken aan elkaar hebben voorgesteld en met z’n allen de dag hebben doorgebracht.

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez en Ben Affleck bevestigen geruchten met innige zoensessie

Ben en Jennifer waren in 2002 ook al een setje. Ze leerden elkaar destijds kennen op de set van hun film Gigli en begonnen in juli te daten. Slechts een paar maanden later, in november, kondigden ze hun verloving aan. In september 2003 werd hun huwelijk uitgesteld en in het begin van 2004 lieten ze weten dat ze uit elkaar waren.  

Hoewel ze de laatste tijd vooral vanwege haar liefdesleven in het nieuws is, kennen we Jennifer natuurlijk vooral van haar zangkunsten:

'Hereniging
Lees ook
'Hereniging JLo en Ben Affleck al langer in de maak'

Moeder Jennifer Lopez zingt een moppie mee tijdens benefiet

04:13