Entertainment

Loiza Lamers trekt de wijde wereld in: 'Tijd om uit te vliegen'

04 juli 2021 15:43 Aangepast: 04 juli 2021 15:45
Loiza Lamers Beeld © ANP

Loiza Lamers (26) is klaar om haar vleugels uit te slaan en te beginnen aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Op Instagram laat het model dan ook weten het ouderlijk nest te verlaten en te verhuizen naar onze hoofdstad.

"Amsterdam, ik hoop dat je er klaar voor bent"

'Na 26 jaar veilig onder de vleugels van mijn ouders te hebben geleefd, is de dag toch aangebroken dat ik uitvlieg', schrijft Loiza op haar Instagram tussen de verhuisdozen. Aankomende dinsdag vindt de grote woningruil plaats en is het 'na een lange tijd van bezichtigen' eindelijk zover. 'Dus... Amsterdam, ik hoop dat je er klaar voor bent because I’M COMING FOR YOU!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Loiza Lamers zet handtekening onder boekendeal: 'Ongelofelijk trots'

Eerder deze week vierde Loiza ook al een klein feestje. Het model en haar moeder sleepten namelijk hun eerste boekendoel in de wacht. 'Ik ben zo enthousiast en ongelofelijk trots dat we dit samen met dit geweldige team hebben kunnen doen', deelde Loiza met haar ruim 163k volgers op Instagram.

Waar het boek over gaat is nog niet bekend, wellicht over haar deelname aan De Verraders. "Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt", vertelde de 26-jarige hier eerder over in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Loiza Lamers deelt foto van voor transitie met krachtige boodschap

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore