Entertainment

Nicolette van Dam en Bas Smit blikken terug op sprookjesbruiloft

04 juli 2021 14:25 Aangepast: 04 juli 2021 14:30
Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © Instagram @bassmit

Nicolette van Dam (36) en Bas Smit (40) mogen elkaar alweer zes jaar man en vrouw noemen. Precies zes jaar geleden stappen de twee in het zonnige Spanje in het huwelijksbootje. Op Instagram blikt het gelukkige stel terug op de bijzondere dag. 'Wat zou ik graag even terugstappen in deze liefdesbubbel', schrijft Nicolette bij een emotioneel filmpje van de trouwerij. 

"Wat zou ik graag even terugstappen in de deze liefdesbubbel"

Hoewel Bas en Nicolette, die zich in 2011 al verloofden, onlangs een boek uitbrachten over al het moois wat Nederland te bieden heeft, vond de sprookjesbruiloft plaats in Spanje. Omringd door vrienden en familie zeiden de tortelduifjes op 4 juli 2015 'ja ik wil'.

Hoewel Nicolette er als bruidje in de video uitziet om door een ringetje te halen en haar make-up vlekkeloos is, schrijft de presentatrice dat de tranen het hele weekend over haar wangen hebben gerold: 'Het was zo liefdevol!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette van Dam en Bas Smit vierden vakantie met Justin Bieber

De gastenlijst bestond onder andere uit Marco en Leontine Borsato, die onlangs de liefde voor elkaar weer vonden. Volgens het stel was het 'de mooiste bruiloft ooit'. 'Zo prachtig verbindend, zo veel liefde', laat Leontine achter. Ook Jamai Loman vertrok zes jaar geleden met uitnodiging op zak naar Spanje. 'Wat een fantastische dagen waren dat', blikt hij terug onder de foto op het account van Bas.

Op 1 juli gaven Bas en Nicolette elkaar al het jawoord voor de wet. En ook dat werd - vanzelfsprekend - op Instagram gevierd afgelopen week. 'De zes leukste jaren ever', laat Bas weten bij een foto van zijn lief met een flink boeket rozen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bas Smit wil niet op tv: 'Hou liever zelf de regie'

Hoewel het vandaag dus feest is in huize Van Dam-Smit, komen er nog veel meer mooie feestjes aan voor Bas en Nicolette. Ook dit jaar organiseren ze namelijk weer De Amsterdamse Zomer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore