Entertainment

Olcay hint gekscherend naar Ruud over huwelijksaanzoek

03 juli 2021 14:36 Aangepast: 03 juli 2021 14:38
Olcay Gulsen en Ruud de Wild Beeld © Instagram @olcay

Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (52) zijn momenteel in Berlijn, waar ze samen heerlijk de toerist uithangen. Maar wanneer het stel een dame in een bruidsjurk passeert, gaan er bij Olcay toch bepaalde gedachten door haar hoofd.

"Als dit geen duidelijk hint is"

Op haar Instagram Stories deelt Olcay een video van de bruid die haar voorbijloopt. 'Nou als dit geen duidelijk hint is, Ruud', schrijft Olcay er gekscherend bij.

De twee zijn aan het genieten in Berlijn, waar Ruud over ieder monumentaal gebouw wat te vertellen heeft. Olcay vindt dat 'hartstikke leuk' en luistert er aandachtig naar, maar vond het na een tijdje wel 'tijd voor een cocktail'.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ruud en Olcay over losse handjes Lil' Kleine: 'Oud nieuws'

Ruud en Olcay zijn sinds de zomer van 2019 samen. Tussendoor hadden ze wel een korte relatiepauze, maar inmiddels is het stel alweer tijden gelukkig met elkaar.

Onlangs kregen Olcay, maar vooral Ruud, heftig nieuws te verwerken. Er was namelijk darmkanker geconstateerd bij de radio-dj. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed met Ruud, maar volgens Olcay hadden de doktoren niet vele later achter de ziekte van Ruud moeten komen. In de video hieronder vertelt het stel daar meer over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore