Entertainment

Angelina Jolie en The Weeknd samen gespot tijdens diner

02 juli 2021 12:43
Beeld © Getty Images

Het lijkt erop dat Angelina Jolie (46) haar opties openhoudt als het gaat om mannen. Waar ze vorige maand nog werd gespot met haar ex-man Johnny Lee Miller (48), werd ze gisteravond op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze een restaurant verliet met The Weeknd (31).

"Ze doen er duidelijk niet geheimzinnig over"

Of de twee ook daadwerkelijk een romantisch diner hadden óf gewoon een zakelijk gesprek is niet bekend. Volgens Page Six zaten de twee urenlang samen te dineren in restaurant Giorgio Baldi’s, een celebrityhotspot in Los Angeles. ‘Ze doen er duidelijk niet geheimzinnig over’, vertelt een bron dicht bij de Canadese zanger. ‘Hij wil zich graag meer gaan focussen op de filmwereld en hij heeft natuurlijk een nieuwe HBO-serie waar hij in speelt.’ Het zou dus heel goed kunnen dat de twee gewoon een zakelijk gesprek hadden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Na Jennifer Lopez valt óók Angelina Jolie weer voor haar ex-man'

The Weeknd, wiens echte naam Abel Tesfaye is, had jarenlang een knipperlichtrelatie met model Bella Hadid. Tijdens een van hun break-ups vormde hij ook nog kort een stelletje met zangeres Selena Gomez. Angelina Jolie had jarenlang een relatie met Brad Pitt. In 2014 gaven de twee elkaar het jawoord, maar lang mocht de relatie helaas niet duren. In 2016 gingen ze uit elkaar en inmiddels zijn de twee verwikkeld in een nare rechtszaak rondom de voogdij van hun kinderen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Weeknd werkt aan nieuwe televisieserie: The Idol

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore