Entertainment

Veronica Inside-sidekick 'valt Hugo de Jonge lastig'

02 juli 2021 12:09
Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Beeld © ANP

Niels van Baarlen (45), een van de sidekicks op Radio Veronica, heeft minister Hugo de Jonge (43) twee keer een appje gestuurd. Daar was de zorgminister niet van gediend en niet veel later kreeg Niels een boos telefoontje van een woordvoerder met de vraag om te stoppen met appen.

"Toen belde zijn woordvoerder heel boos op dat dat niet de bedoeling was"

Dat onthulde de sidekick op de zender. "Ik had Hugo geappt vanmiddag en toen belde zijn woordvoerder heel boos op dat dat niet de bedoeling was. Of ik hem niet telkens een appje wilde sturen", aldus Niels. 

Hoewel hij het niet 'telkens' vindt - hij heeft namelijk pas twee keer geappt - zal hij het niet meer doen. "Ze was heel vriendelijk tegen me, maar ze was er niet van gediend. Oké, sorry…”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob Stenders dolblij om weer terug te zijn bij Radio Veronica

Onlangs onthulde Niels nog iets heel anders tijdens de radioshow Veronica Inside. Hij zou namelijk hebben vernomen dat een van de deelnemers van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson presentator Wietze de Jager is. "Hij zag er zo uitgemergeld uit. Dat is niet als je bij je vrouw thuis hebt gezeten", vertelde hij er onder andere over. Hier lees je het hele verhaal nog eens terug

Onlangs reageerde presentatrice Nicolette Kluijver nog dolblij op het nieuws dat het survivalprogramma terug op de buis komt. Ook lichtte ze een tipje van de sluier op over de kandidaten. Hoewel ze die nog niet bekend mag maken, laat ze alvast weten dat ze 'het heel zwaar krijgen'. Dat belooft wat... Haar hele reactie zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoet: Nicolette Kluijver is na lange tijd weer herenigd met kids

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore