Entertainment

Gwen Stefani en Blake Shelton stappen dit weekend in het huwelijksbootje

02 juli 2021 02:01 Aangepast: 02 juli 2021 08:24
Gwen Stefani en Blake Shelton Beeld © Getty Images

Het lijkt er sterk op dat Gwen Stefani (51) en Blake Shelton (45) hun eerdere belofte van een zomerbruiloft gaan waarmaken. De twee tortelduifjes hebben volgens TMZ een huwelijksvergunning aangevraagd in Oklahoma, wat betekent dat ze na het ophalen van de vergunning tien dagen de tijd hebben om te trouwen.

“Is dit echt?!”

De twee gaan waarschijnlijk het ja-woord aan elkaar geven op de ranch van Shelton in Oklahoma. De festiviteiten zullen volgens een insider het hele weekend duren. Shelton liet eerder al weten dat hij dolgraag optredens van Miley Cyrus en Adam Levin op zijn bruiloft zou willen, maar het is niet zeker of dat ook is gelukt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gwen Stefani en Blake Shelton gaan voor zomerbruiloft

Gwen vertelde onlangs in de talkshow van Kelly Clarkson dat het aanzoek van Blake érg romantisch was. De zanger wilde de haard aansteken en ging op een knie zitten. Vervolgens vroeg hij of zijn vriendin in het kastje wilde zoeken naar een aansteker. Later bleek dat er in het doosje geen aansteker zat, maar een ring. ‘Ik had zoiets van: is dit echt? Toen kwam iedereen naar ons toe gerend, omdat ze ons hoorden schreeuwen en huilen. Er zijn helaas geen beelden van gemaakt’, aldus Gwen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gwen Stefani blijft trouw aan John de Mol

Gwen en Blake leerde elkaar kennen toen ze in 2015 allebei coach waren in de Amerikaanse versie van talentenjacht The Voice. Dat jaar scheidden ze beiden van hun toenmalige partners, singer-songwriter Miranda Lambert en zanger Gavin Rossdale. Shelton vroeg Stefani afgelopen oktober ten huwelijk. De drie zoons van Stefani en Rossdale, Kingston (15), Zuma (12) en Apollo (7) zouden ook aanwezig zijn bij de bruiloft dit weekend.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore