Entertainment

Bettina Holwerda schrijft bericht aan jongere zelf na traumatische verjaardag

01 juli 2021 21:34 Aangepast: 02 juli 2021 08:35
Bettina Holwerda Beeld © ANP

Uit de nieuwste Instagram-post van Bettina Holwerda (42) wordt meer duidelijk over haar jeugd. In een brief aan zichzelf schrijft ze over verschillende gebeurtenissen van vroeger. De lijn tussen een lach en een traan blijkt flinterdun te zijn.

"Er komen verjaardagen aan dat er wél mensen komen en dat je niet de hele dag voor niks zit te wachten"

'Wat ik dit meisje, de kleine Bettina, graag zou willen zeggen', begint de musicalster het bericht bij een foto uit de oude doos. 'Er komen verjaardagen aan dat er wél mensen komen en dat je niet de hele dag voor niks zit te wachten. Oh en, ja, deze verjaardag wordt een klein traumaatje, waardoor je nooit meer je verjaardag wilt vieren, maar daar is mee te leven.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim en Bettina vieren liefdesjubileum: 'Blij met ons gezin'

Verder levert Bettina nog commentaar op haar permanent in haar melkboerenblonde lokken en haar rommelige kamer voordat ze zichzelf geruststelt: 'ook jij krijgt ooit tieten' en zelfvertrouwen inspreekt: 'de orthodontist maakt zelfs jouw tanden recht'. Met een paar grapjes tussendoor probeert ze het zware bericht toch nog enigszins luchtig te houden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bettina Holwerda blikt terug op ontmoeting met haar liefde Jim

Zo onzeker als Bettina vroeger kon zijn, zo zelfverzekerd is ze nu. Samen met Jim Bakkum - uitgeroepen tot vader van het jaar - heeft ze drie kinderen: Molly, Posy en Lux. Maar met drie (b)engeltjes in huis is het nogal een drukke bedoening, zo blijkt uit onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore