Entertainment

Ook 'onbekende dochter' André Hazes staat stil bij verjaardag

01 juli 2021 12:57
Nathalie en André Hazes Beeld © ANP

Nathalie Hazes (47), de 'onbekende dochter' van de overleden volkszanger André Hazes, staat op social media ook stil bij wat gisteren zijn 70ste verjaardag had moeten zijn.

"Jou nu op deze manier herdenken voelt voor mij als een geschenk van boven"

'Vandaag is een dag om toch even bij stil te staan. Niet dat het per se vandaag een verdrietige dag moet zijn, want die zijn er genoeg geweest', zo begint Nathalie haar post. 'Voor mij juist een nieuw begin eindelijk dingen kunnen delen. En van de mooie dingen genieten. Het was een lange weg maar o zo leerzaam. Jou nu op deze manier herdenken voelt voor mij als een geschenk van boven.'

Nathalie kan rekenen op veel reacties, waaronder ook van halfzus Roxeanne. Zij schrijft 'Love you' en laat een paar hartjes achter. De post is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze artiesten hielden André Hazes na zijn dood in leven

André Hazes overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd. Hij kreeg samen met Rachel twee kinderen: Roxeanne en André. Uit eerdere relaties had André al een zoon en dus ook dochter Nathalie. Onlangs verscheen er een documentaire over zijn leven. In de video hieronder vertelt Rachel over hoe ze gevormd werd door haar relatie met de volkszanger.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes als eerste Nederlandse vertegenwoordigd in digitaal museum

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore