Ga naar de inhoud
Entertainment

Zangeres Hind vliegt naar LA om geliefde hondje op te halen

Hind Laroussi Beeld © ANP

Zangeres Hind (36) is maar druk in de weer. Afgelopen jaar verhuisde ze terug van Amerika naar Nederland, momenteel heeft ze een hit te pakken in Dubai en tussen de bedrijven door haalt ze ook gewoon even haar hondje Alpha op in Los Angeles.

"Ik ben erg blij om hem weer te zien!"

In haar Instagram Stories laat Hind weten dat ze haar geliefde hondje al drie maanden niet heeft kunnen knuffelen. "Ik ben erg blij om hem weer te zien! Maar ik ben ook blij om mijn vrienden weer te zien."

Of Hind lang in de VS blijft, of dat ze binnenkort weer terugkeert naar de Verenigde Arabische Emiraten waar ze op dit moment furore maakt met haar nummer 'Cat and Mouse', is nog onbekend. 

Hind
Lees ook:
Hind heeft hit te pakken in Dubai: 'Grootste succes tot nu toe'

Over haar nieuwste hit vertelde Hind nog onlangs in het AD: "Eigenlijk wilde ik hier maar kort blijven, maar ik ontmoette in Dubai precies de goede mensen om een mooie productie te maken van 'Cat and Mouse'. En dat is blijkbaar gelukt, want de video wordt enorm goed bekeken. Het is mijn grootste succes tot nu toe", aldus Hind afgelopen mei, die tegenwoordig onder de naam Laroussi naam wil maken in de muziekwereld. Het nummer is hier te beluisteren

Zangeres
Lees ook:
Zangeres Hind terug naar Nederland: 'Eenzaamheid sloeg toe'
Bron: RTL Boulevard
Meer over