Entertainment

Rachel Hazes stelt boeklancering nog even uit

30 juni 2021 19:49
Rachel Hazes Beeld © ANP

Rachel Hazes (51) zou deze woensdag, op de dag dat André Hazes 70 jaar zou zijn geworden, het boek 'Als je alles weet' uitbrengen. Maar de lancering vindt voorlopig nog niet plaats, zo laat Nino Wilkes, goede vriend van Rachel, aan RTL Boulevard weten.

"Jeetje Dré, wat mis ik jou iedere dag"

Waar haar eerste boek, Typisch André, inging op het leven van haar overleden man, zal het tweede boek meer gaan over het leven van Rachel na het overlijden van de volkszanger. Rachel maakte vorig jaar september, tijdens de talkshow Op1, de naam van haar boek bekend en dat ze die vandaag zou uitbrengen. 

Rachel heeft de afgelopen maanden veel aan het boek gewerkt, waaronder ook in het zonnige Barcelona bij haar vriendin Rossana Kluivert. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela de Jong: 'Ik ga niet langs bij Rachel Hazes'

Speciaal voor wat zijn 70ste verjaardag had moeten zijn, heeft Rachel voor haar André een brief geschreven. 'Jeetje Dré, wat mis ik jou iedere dag', schrijft ze. 'Weet dat ik dagelijks aan je denk en met je bezig ben. Maar ik doe dat voor jou en jouw fans. Mijn leven en hart zullen altijd in het teken van jou staan.' Wat er nog meer in de brief staat, is hier terug te lezen

André Hazes overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd. Hij en Rachel kregen samen twee kinderen: Roxeanne en André. Uit eerdere relaties had André al een zoon en een dochter. Onlangs verscheen er een documentaire over het leven van André. In de video hieronder vertelt Rachel over hoe ze gevormd werd door haar relatie met de volkszanger.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes trots op moeder Rachel: 'Zo in de put gezeten'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore