Entertainment

Bibi Breijman openhartig over gezinsuitbreiding: 'Angst houdt me tegen'

30 juni 2021 13:53
Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Hoewel Bibi Breijman (29) dolgelukkig is met haar dochtertje Teddy (2) en haar vriend Waylon (41), zou ze dolgraag nog een kindje willen. Maar door haar gecompliceerde eerste zwangerschap, waarbij ze vijf maanden extreem misselijk was, houdt angst haar nu tegen. Dit vertelt ze in een openhartig gesprek met 'Flair'.

"Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd"

Bibi, die november 2018 beviel van Teddy, had tijdens haar zwangerschap namelijk 'hyperemesis gravidarum', daarover vertelt ze onder andere: "Vijf maanden heb ik overgegeven en voelde ik me vreselijk beroerd. Toen dat een beetje minder werd, kreeg ik bekkeninstabiliteit en zat ik tot aan de bevalling in een rolstoel." 

Pas sinds kort realiseert ze zich hoe heftig die tijd eigenlijk voor haar was, en daardoor is ze nog een beetje terughoudend met een eventuele tweede zwangerschap: "Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibi Breijman: 'Mijn moederhart huilt in overvloed'

Overigens laat Bibi wel weten dat ze het fantastisch vindt om moeder te zijn: "Het liefst zou ik tien kinderen willen." 

Ondertussen lijkt de kleine Teddy in de muzikale voetsporen van papa en mama te treden. Zo deelde Bibi onlangs nog een paar zoete beelden van haar dochter die een 'duet' zingt met Waylon. Hieronder is het aandoenlijke fragment nog eens terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibi Breijman heeft beenverlenging nodig na hilarische 'foto-fail'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore