Entertainment

LEGO Masters is ook deze zomer te zien op televisie

30 juni 2021 11:34 Aangepast: 30 juni 2021 22:18
Beeld © RTL

Kun jij nu al niet wachten tot het volgende seizoen van het succesprogramma 'LEGO Masters'? Dan is er goed nieuws. In de zomer zendt RTL 4 namelijk de Australische variant van het programma uit, waar net zulke spectaculaire bouwwerken worden gemaakt.

Ook in de Australische variant van LEGO Masters strijden acht duo's om de hoofdprijs. Zij spelen uiteraard voor de titel van LEGO Master, maar ook om 100.000 Australische dollars. Om er met de prijs vandoor te gaan, moeten ze indruk maken op de Australische Brickmaster: Ryan McNaught.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Thomas en Roy winnen LEGO Masters: 'Winst was zo'n verrassing'

De eerste aflevering van het programma zal te zien zijn op zaterdag 3 juli om 20.00 uur. In die eerste show barst de strijd meteen los, want de winnaar van de eerste aflevering bemachtigt het gouden steentje. Voor de eerste opdracht krijgen de duo's ieder een eigen eiland waar zij hun eigen 'whole new world' op moeten maken. Deze wereld moet in 15 uur gemaakt worden en de Brickman heeft de lat heel hoog gelegd voor de bouwers. Na deze lange opdracht zijn de bouwers alleen nog niet klaar.. er is nog een bonusopdracht: de duo’s moeten een cadeau maken voor een ander eiland.

De eerste twee seizoen van de Nederlandse/Vlaamse LEGO Masters waren een daverend succes. In de video hieronder praat presentator Ruben Nicolai over een eventueel derde seizoen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Ruben Nicolai versteld van niveau in nieuwe LEGO Masters

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore