Entertainment

Bas Smit wil niet op tv: 'Hou liever zelf de regie'

30 juni 2021 08:19 Aangepast: 30 juni 2021 08:19
Bas Smit Beeld © ANP

Bas Smit (40) is inmiddels een bekend persoon in showbizzland, met zijn ruim 850.000 volgers op Instagram. Logisch dat Bas vaak gevraagd wordt om op televisie te verschijnen, maar daar zegt hij toch altijd nee tegen. Een tv-carrière is namelijk geen ambitie voor de ondernemer.

"Ik ben ook niet zo goed voor de camera"

Bas hoeft, in tegenstelling tot zijn grote liefde Nicolette van Dam, dus niet op de kijkbuis te verschijnen. "Ik ben ook niet zo goed voor de camera", zegt Bas tegen VIVA. Bas denkt ook dat het zijn kracht is, dat hij niet om de haverklap in wéér een programma met BN'ers te zien is. "Je ziet zo veel mensen van wie je denkt: waarom zijn jullie op tv? Die willen het alleen maar om op televisie te zijn."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Bas Smit verdient 'echt heel veel' met Instagram-succes

Bas geeft de voorkeur aan communiceren met zijn aanhang via zijn eigen social media-kanalen. "Daar heb ik zelf de volledige regie over, dus de hartelijke groeten."

Met allerlei acties die Bas en zijn vrienden bedenken, halen ze keer op keer duizenden euro's op voor goede doelen. "Als we op die manier influencers zijn, is dat alleen maar mooi. Het is toch gek voor woorden dat als je een groot bereik hebt, je alleen maar de hele dag gaat staan poseren in nieuwe kleren? Tuurlijk, je mag dat doen, maar probeer alsjeblieft ook je power in te zetten om het leven van andere mensen beter te maken."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Nicolette van Dam en Bas Smit zorgen voor wateroverlast in hotel

In de video hieronder zie je een voorbeeld van een actie die Bas bedacht.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore