Ga naar de inhoud
Entertainment

Quinty had veel verdriet om zieke vriendin Loretta Schrijver

Beeld © ANP

Quinty Trustfull (49) en Loretta Schrijver (65) zijn al jaren hét gezicht van 'Koffietijd'. Naast dat de dames het programma presenteren, zijn ze ook nog eens goede vriendinnen. Het raakte Quinty dan ook behoorlijk toen bekend werd dat Loretta geopereerd moest worden, omdat de doktoren een beginnende fase van darmkanker bij haar ontdekten.

Aan Shownieuws vertelt Quinty dat ze Loretta sindsdien bijna elke dag spreek. "Toen ik terugkwam van vakantie, ben ik ook meteen weer langsgegaan", aldus de presentatrice. Het deed haar behoorlijk wat dat Loretta naar het ziekenhuist moest. "Ik was er wel heel verdrietig onder", aldus Quinty. "Ik hou echt van die vrouw en ik heb me daar wel heel erg druk om gemaakt."

Loretta
lees ook:
Loretta Schrijver mag ziekenhuis morgen na zes weken verlaten

Maandag werd bekend dat Loretta gisteren het ziekenhuis heeft mogen verlaten, nadat ze daar zes weken heeft doorgebracht, mede door een complicatie die ze opliep. "Dat is een goed teken", zegt Quinty daarover. "Elke dag een stapje beter en daar gaan we voor."

Vorige maand vertelde Loretta in Koffietijd dat ze onder het mes moest vanwege een 'verdacht plekje'. Toen zei ze niet precies wat er aan de hand was, maar dat ze ervan uitging dat het niets ernstigs was. "Ik moet volgende week naar het ziekenhuis voor een operatie, een kleine ingreep, want er is ergens een plekje gevonden en dat vertrouwt de dokter niet helemaal. Daarom willen ze die weghebben."