Entertainment

Katja Herbers maakt reclame voor Arjen Lubach in Amerika

29 juni 2021 12:10 Aangepast: 29 juni 2021 13:41
Katja Herbers Beeld © ANP

Katja Herbers (40) heeft maandag haar Amerikaanse talkshowdebuut gemaakt. Ze schoof aan in 'The Late Show with Stephen Colbert' en maakte daarin een klein beetje reclame voor Arjen Lubach (41).

"Ik kom uit Nederland en ik ben daar wel eens te gast geweest in talkshows"

Stephen vroeg Katja na de ontvangst direct naar haar debuut. "Ik kom uit Nederland en ik ben daar wel eens te gast geweest in talkshows, maar dit is inderdaad mijn eerste keer in Amerika", zei de actrice. Stephen informeerde daarna of het beviel en wilde ook direct weten of hij het goed deed. "Je doet het geweldig", antwoordde Katja. "Je bent in Nederland ieders grote talkshowvoorbeeld."

Colbert leek verrast door dat antwoord en wilde daarna weten wie dan de grote Nederlandse talkshowhosts zijn. "Arjen Lubach!", riep Herbers meteen. "Hij zal heel blij zijn dat ik hem noem. Arjen Lubach. Jullie zullen wel Arjen 'Lubek' zeggen", lachte ze.

De 40-jarige Katja timmert al een behoorlijk tijdje aan de weg in Amerika. Zo had ze een rol in de HBO-hit Westworld en was ze te zien in series als The Leftovers en Manhattan. Bij Stephen vertelde ze over haar rol in de CBS-serie Evil.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Herbers schuift aan in talkshow Stephen Colbert

Het komt niet vaak voor dat Nederlanders te gast zijn in de grote Amerikaans talkshows. In recente jaren gingen onder anderen Carice van Houten, Michiel Huisman en Nikkie de Jager haar voor. Ook Arjen Lubach zelf was een keer te gast. Eind 2018 schoof hij aan bij Late Night with Seth Meyers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Herbers kan bloed wel drinken in telefilm De Kuthoer

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore