Entertainment

Bilal Wahib voor het eerst weer op het podium

29 juni 2021 08:39 Aangepast: 29 juni 2021 11:19
Bilal Wahib

Het lijkt erop dat Bilal Wahib (22) zijn muziekcarrière weer voorzichtig heeft opgepakt na het veelbesproken incident op Instagram. Op video's is te zien hoe hij op een feestje in Amsterdam het podium bestijgt.

Tijdens een optreden van Kris Kross Amsterdam bij een feest in Paradiso zong hij voor het eerst sinds lange tijd zijn hitje Tigers - en daarbij leek de rapper weer volledig in zijn element. Het zou zomaar kunnen dat Bilal hiermee zijn muzikale zomer heeft afgetrapt. Of het om een spontaan of gepland optreden ging, is overigens niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Langverwachte tv-optreden Bilal Wahib levert gemengde reacties op

Afgelopen maart raakte Bilal in opspraak omdat hij via een livesessie op Instagram een minderjarige fan vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien, in ruil voor geld. Werkgevers trokken massaal hun handen van de artiest af en zenders wilden zijn muziek niet meer draaien. Na vier maanden radiostilte deed Bilal vrijdag voor het eerst zijn verhaal bij Op1. Fatima was niet te spreken over de manier waarop hij werd ondervraagd, zo vertelt ze in onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bilal Wahib doet voor het eerst zijn verhaal: 'Ik heb het zelf verpest'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore