Entertainment

Cardi B deelt intieme foto's van zwangerschapsshoot

28 juni 2021 22:00 Aangepast: 29 juni 2021 10:57
Cardi B Beeld © Getty Images

Cardi B (28) heeft een greep nieuwe foto's van haar zwangerschapsshoot online gezet. De rapper postte op Instagram onder meer een plaatje waarop ze volledig naakt is, terwijl haar echtgenoot Offset (29) haar babybuik vasthoudt.

"Ze zullen er voor elkaar zijn zoals niemand anders dat zal doen"

Het huwelijk tussen de twee ging de laatste tijd niet echt soepel, maar Cardi en Offset hebben elkaar weer teruggevonden, zo schrijft ze. 'We hebben naar elkaar geluisterd, hebben gecommuniceerd en gebeden en toen zegende God ons en ons gezin met nog een klein wonder', schrijft Cardi bij één van de foto's.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cardi B en Offset verwachten tweede kindje samen

Cardi en Offset trouwden in september 2017 in het geheim en maakten pas een jaar later bekend dat ze met elkaar in het huwelijk waren getreden, toen Cardi zwanger was van dochter Kulture Kiari. Tijdens een optreden bij de BET Awards zondagavond kondigde Cardi aan dat ze in verwachting is van 'nummer twee'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cardi B gaat óók een eigen beautylijn opzetten

Op een tweede foto staat ook de 3-jarige Kulture Kiari. 'Ik weet gewoon dat deze twee zo veel van elkaar zullen houden en zo veel ruzie gaan maken omdat er straks drie jaar tussen zit. Net zoals met mij en Henny', verwijst Cardi naar haar jongere zus Hennessy. 'Maar één ding is zeker: ze zullen er voor elkaar zijn zoals niemand anders dat zal doen.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cardi B werd gepest en wilde daarom plastische chirurgie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore