Entertainment

Riverdale kondigt comeback Josie and The Pussycats aan

28 juni 2021 18:27
Riverdale Beeld © The CW

Het geduld van menig 'Riverdale'-fan wordt al een tijdje op de proef gesteld. De serie ligt al maanden stil vanwege een midseason break. Langzaam maar zeker wordt er nu toch meer duidelijk over de resterende afleveringen. Zo gaat al een tijdje het gerucht dat Josie (Ashleigh Murray) en haar 'Pussycats' dit seizoen terugkeren. Tegenover 'Bustle' geeft de actrice nu meer duidelijkheid.

"Ik denk dat de fans heel blij zullen zijn"

Lange tijd hebben we de muzikale Josie and The Pussycats moeten missen, maar daar komt binnenkort verandering in. Zodra Riverdale namelijk terugkeert met nieuwe afleveringen, zal ook het kittige trio weer hun opwachting maken. Volgens actrice Ashleigh Murray zullen we de 'meiden leren kennen op een nieuwe manier'.

"Ik denk dat de fans heel blij zullen zijn", licht de actrice een tipje van de sluier op. "Ik ben zo opgewonden (...) Ik denk dat deze aflevering veel mensen zal wegblazen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vanaf deze datum kunnen we los met seizoen zes van Riverdale

Eind januari ging het vijfde deel van Riverdale van start bij Netlix. Alhoewel, vijfde... het begin van het nieuwe seizoen moet je eigenlijk zien als het einde van seizoen vier - omdat vanwege corona de opnames een tijd stillagen. Nu ligt de serie ook alweer een tijdje stil vanwege de midseason break, dat in The States heel normaal is. Hoewel we normaal gesproken blij zijn met het feit dat Netflix gelijkloopt met The CW, waar Riverdale in Amerika te zien is, betekent dat ook dat de streamingdienst zich aan het uitzendschema moet houden. Het is in dit geval dus niet mogelijk om meer afleveringen online te zetten, want die zijn er gewoonweg nog niet. En dat is balen voor alle fans. 

Oorspronkelijk zou de serie in juli terugkeren, maar dat is inmiddels al uitgesteld naar 12 augustus. Dat maakte de streamingdienst onlangs bekend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Madelaine Petsch kon keerzijde Riverdale-roem niet aan: 'Huilde elke avond'

De eerste tien afleveringen van Riverdale seizoen vijf zijn nu te zien bij Netflix. De overige negen afleveringen zie je vanaf 12 augustus wekelijks bij de streamingdienst. Geen abonnement? Wellicht zijn deze series meer iets voor jou:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Riverdale-hunk KJ Apa verrast fans met aanstaand vaderschap

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore