Entertainment

Rotterdams complex blij met weigeren André Hazes als buurman

28 juni 2021 11:29
André Hazes Beeld © ANP

Een poos geleden werd bekend dat André Hazes (27) werd geweigerd om in te trekken in een Rotterdams complex. Het 'AD' heeft bewoners van het bewuste complex, dat in de Rotterdamse wijk Hillegersberg staat, opgespoord. "Ik ben blij dat hij hier niet komt wonen", zegt een bewoner.

"Het zijn hartstikke gehorige woningen"

André en zijn Sarah zijn de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een liefdesnestje. Inmiddels heeft hij een appartement van 800.000 euro gekocht, maar in eerste instantie wilde hij hier gaan wonen voor bijna 3.000 euro per maand. Eén probleem: de bewonerscommissie weigerde hem. Dat vertelde André zelf in zijn column.

Het AD heeft nu mensen gesproken die André en Sarah de toegang min of meer hebben ontzegd. "Het zijn hartstikke gehorige woningen", zegt een vrouw. "Ik ben blij dat die jongen hier niet is komen wonen." De eigenaar van het appartement dat te huur werd aangeboden zegt dat bewoners André niet als buurman wilden, omdat hij 'nu eenmaal een ander leefritme heeft'. "De bewoners zitten niet te wachten op een buurman, die om twee uur ’s nachts na een optreden een biertje met zijn vrienden opentrekt op het balkon."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

André Hazes laat weer van zich horen na Instagram-stilte

Onlangs gaven André en Sarah hun eerste gezamenlijke tv-interview. Dat deden ze bij de opening van de theebar van Rachel. De beelden daarvan zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

André Hazes geweigerd voor woning: 'Buren hadden geen zin in fans'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore